Website Logo

нашата мисија

Тагата е составен дел до животот на сите луѓе. Полесно ќе ги пребродиме моментите на тага ако ги споделиме со нашите блиски - роднини, пријатели, познаници, сограѓани...

Мисија на проектот Некролог е да им овозможи на граѓаните на Република Македонија и на тие што живеат во Дијаспората, најлесно и најбрзо да ја споделат својата тага поради загубата на своите блиски со роднините, пријателите, познаниците или сограѓаните.

Иницијативата за реализација на проектот Некролог е потикната од реалните потреби кои ги имаат граѓаните а кои произлегуваат од развојот на технологиите за пренос на информации кои во најголема мера денеска се вршат преку интернет.

наши канцеларии

Македонија
Адреса: Востаничка бр. 67б/7 Скопје
Тел: +389 76 346 702
Германија
Адреса: Net Architecture - Deutschland IdNr. 78 120 374 598
Тел: +49 (1 76)38 031 136
< < Назад

Прати порака