Website LogoОБЈАВИ БЕСПЛАТНО
Logo dark ОБЈАВИ БЕСПЛАТНО
Постави некролог

1. Најавете се со вашето корисничко име и лозинка ако сте веќе регстрирани

2. Ако сте нов корисник тогаш регистрирајте се за да креирате свој профил за потоа да испратите тажна вест или тажен помен.

ВАЖНО!!!

Ако имате проблеми со постапката преку веб страната да објавите Тажна вест, Помен или Сеќавање тогаш ве молиме да ни испратите текст, фотографија и доказ за починатото лице на следната е-маил: office@nekrolog.info или пак симнете го формуларот подолу и испратете ни го на е-маил: office@nekrolog.info. Исто така може да ни се јавите на следниот телефон 00 389 76 346 702

< < Назад

Прати порака