Доколку се немате регистрирано, тоа може да го направите на следниот линк

Регистрација​/​отварање корисничка сметка


Упатство за регистрација- види детално

​Упатство за регистрација

Отварање корисничка сметка се врши преку копчето Регистрација на http://nekrolog.info/


Прв чекор; Потребно е да внесете информации во делот за регистрација; http://nekrolog.info/Account/Register

  • име и презиме,
  • адреса на живеење,
  • електронска адреса (е-маил),
  • да изберете корисничко име и лична лозинка.

Втор чекор;
  • Откако успешно ќе се регистрирате ќе добиете линк на вашата електронска адреса за активација на вашата корисничка сметка која сте ја внеле при регистрацијата. Потоа треба да кликнете на линкот кој веќе е пристигнат на вашата електронска адреса и вашата корисничка сметка ќе биде успешно активирана.

Трет чекор;
  • По активирањето на корисничката сметка можете да се најавите на веб страната преку копчето НАЈАВИ СЕ и да пристапите на вашата корисничка сметка и преку неа можете да ги користите нашите услуги кои ви се на располагање.
  • Вашето корисничко име и лозинка се заштита на вашиот профил, се единствени и не треба да ги откривате на трети лица.
  • Лозинката на вашата корисничка сметка може да ја менувате кога ќе посакате, или во случај да ја заборавите, тогаш можете да добиете нова лозинка која системот ќе ви ја генерира.