Website LogoОБЈАВИ БЕСПЛАТНО
Logo dark ОБЈАВИ БЕСПЛАТНО

Ценовник

Објавувањето на жална вест, тажен помен и сеќавање е бесплатно во промотивниот период.

Информација:

Објавените некролози на веб страната http://nekrolog.info/ се достапни во секое време и без никакви временски или други ограничувања. Објавениот некролог може да биде отстранет од веб страната по барање на сопственикот, односно тој што го поставил/доставил или ако е во спротивност на позитивните закони или пак се коси со моралните норми.

< < Назад

Прати порака