Website LogoОБЈАВИ БЕСПЛАТНО
Logo dark ОБЈАВИ БЕСПЛАТНО

Отворање на корисничка сметка

Внесете информации во делот за Регистрација
Откако успешно ќе се регистрирате ќе добиете линк на вашата електронска адреса за активација на вашата корисничка сметка која сте ја внеле при регистрацијата. Потоа треба да кликнете на линкот кој веќе е пристигнат на вашата електронска адреса и вашата корисничка сметка ќе биде успешно активирана.
По активирањето на корисничката сметка можете да се најавите на веб страната преку копчето НАЈАВИ СЕ и да пристапите на вашата корисничка сметка и преку неа можете да ги користите нашите услуги кои ви се на располагање. Вашето корисничко име и лозинка се заштита на вашиот профил, се единствени и не треба да ги откривате на трети лица. Лозинката на вашата корисничка сметка може да ја менувате кога ќе посакате, или во случај да ја заборавите, тогаш можете да добиете нова лозинка која системот ќе ви ја генерира.
Ако имате проблеми со постапката преку веб страната да објавите Тажна вест, Помен или Сеќавање тогаш ве молиме да ни испратите текст, фотографија и доказ за починатото лице на следната е-маил: office@nekrolog.info или да ни се јавите на следниот телефон 00 389 76 346 702
< < Назад

Прати порака