Website LogoОБЈАВИ БЕСПЛАТНО
Logo dark ОБЈАВИ БЕСПЛАТНО

Стани наш соработник

Предлог за соработка до субјектите кои нудат погребални услуги

Предлогот вклучува Ваша заработка од објавен некролог и промоција на Вашите услуги.

Платформата Некролог служи да им овозможиме на граѓаните коишто ги изубиле своите блиски, да ја споделат својата тага со роднините, пријателите, познаниците, без оглед дали живеат во Македонија или Дијаспората. Притоа се запазени законските прописи за заштита на личните податоци и се вградени мерки за спречување на евентуални злоупотреби.

Вашата заработка изнесува 30% од цената по објавен некролог.

На платформата Некролог со доменот http://nekrolog.info/, ќе биде поставена реклама од Вашата фирма за промоција на Вашите услуги со Ваши контакти. Исто така, Вашата фирма ќе биде рекламирана и во рамките на нашите промоции на проектот Некролог.

Од нас ќе добиете банер/плакат во дигитална форма, којшто треба само да го испечатите и да го поставите на видно место во просториите на Вашата фирма.

Ако Вашиот интерес за соработка е предизвикан, тогаш можете да ни испратите податоци за Вашата фирма, банер/реклама а ние же ги поставиме на платформата/веб страната Некролог http://nekrolog.info/.

Доколку се согласувате со горенаведените услови за соработка, тогаш кликнете на копчето СЕ СОГЛАСУВАМ и внесете ги податоците за Ваш контакт.

Прикачете банер (Не е задолжително):

Се согласувам со горенаведените услови
< < Назад

Ако имате прашања, тогаш ве молиме да не’ контактирате на следните контакти:

Тел. 076 346 702

Е-маил: office@nekrolog.info