Website LogoОБЈАВИ БЕСПЛАТНО
Logo dark ОБЈАВИ БЕСПЛАТНО

Проектот Некролог е креиран со цел да им овозможиме на граѓаните на Република Македонија и на тие што живеат во Дијаспората да ја споделат полесно и појбрзо својата тага поради загубата на своите блиски со своите роднини, пријатели, познаници и сограѓаните.

Иницијативата за реализација на проектот Некролог е потикната од реалните потреби кои ги имаат граѓаните а кои произлегуваат од развојот на технологиите за пренос на информации кои денеска во најголема мера се вршат преку интернет.

Контакт во врска со услугите кои ги нуди Некролог

Во Германија
Тел: +49 (1 76)38 031 136
Во Македонија
Адреса: Востаничка бр. 67б/7 Скопје
Тел: +389 76 346 702

Прати порака