Website LogoОБЈАВИ БЕСПЛАТНО
Logo dark ОБЈАВИ БЕСПЛАТНО

Регистрација​/​Отварање Корисничка Сметка

Одбери:

Избери оштина/град/населено место

Избери држава

Лозинката треба да содржи најмалку 6 карактери:

Шифрата (ID) за Вашиот профил автоматски ќе биде креирана и ќе ја добиете на вашиот e-mail.

Се согласувам со долунаведените УСЛОВИ
< < Назад

​Упатство за регистрација

- име и презиме

- адреса на живеење

- електронска адреса (е-маил)

- изберете корисничко име и лична лозинка

Откако успешно ќе се регистрирате ќе добиете линк на вашата електронска адреса за активација на вашата корисничка сметка која сте ја внеле при регистрацијата. Потоа треба да кликнете на линкот кој веќе е пристигнат на вашата електронска адреса и вашата корисничка сметка ќе биде успешно активирана.

- По активирањето на корисничката сметка можете да се најавите на веб страната преку копчето НАЈАВИ СЕ и да пристапите на вашата корисничка сметка и преку неа можете да ги користите нашите услуги кои ви се на располагање.

- Вашето корисничко име и лозинка се заштита на вашиот профил, се единствени и не треба да ги откривате на трети лица.

- Лозинката на вашата корисничка сметка може да ја менувате кога ќе посакате, или во случај да ја заборавите, тогаш можете да добиете нова лозинка која системот ќе ви ја генерира.

< < Назад

Прати порака