За Нас

Мисија и цели на проектот Некролог

Некролог е проект на компанијата Net Architecture – Deutschland, поставен на веб адресата http://nekrolog.info/
Канцеларија во Македонија;
Адреса:
Востаничка бр. 67б/7 Скопје
Контакт:
Телефон: 00 389 76 346 702
office@netarch.mk

Канцеларија за Дијаспората
Net Architecture - Deutschland
IdNr. 78 120 374 598
office@netarchitecture.de
office@netarh.mk
Тел: +49 (1 76)38 031 136

www.netarh.mk
www.netarchitecture.de

<< Назад

Top