Жална вест

Љубен Георгиев

30/4/1930 - 23/11/2019

30 Април 1930 - 23 Ноември 2019

Почина Д-р Љубен Георгиев. Погребот ќе се одржи на градските гробишта во Бутел во четврток 28 Ноември во 11ч. Твојата човечност, пожртвуваност и добрина ќе не води и понатаму.

Те носиме во срцата. 

Лидија Лукова, Ивајло и Албена Георгиеви

Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top