Жална вест

12 приложени свеќи

Нинослав - Нино Михајловиќ

16/11/1955 - 15/10/2019

На ова патување замина ненајавено. Не зеде ни пасош ни куфер. Нема да се вратиш. Можеби така мораше да биде.
Не се грижи за нас , ние останавме силни и горди на животот што го водеше. Ти беше и сеуште си дел од нашата животна приказна. Со нас, покрај нас и во нашите срца остануваш засекогаш. Убаво спиј.
Недостигаш е премал збор, за да ти кажеме колку ни ФАЛИШ!
Почивај во мир ангелу наш.
Последен поздрав во капела - Бутел на 16.10.2019 од 12:30 часот до 13 часот.

Од семејствата Михајловиќ, Ергиќ, Ивановски, Николовски и Лакиќ

Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top