Тажен помен

81 приложени свеќи

Наум Башоски

-- --

ТРИГОДИШЕН ПОМЕН

На ова патување замина ненајавено. Не ги зеде ни пасошот ни куферот. Нема да се вратиш. Можеби така мораше да биде. 
Не се грижи за нас , ние останавме силни и горди на животот што го водеше. Ти беше и сеуште си дел од нашата животна приказна. Со нас, покрај нас и во нашите срца остануваш засекогаш.Убаво спиј .
Недостигаш е премал збор, за да ти кажеме колку ни ФАЛИШ!
Почивај во мир ангелу наш.

Фамилија Башоски
 

Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top