Сеќавање

115 приложени свеќи

ЛИЛЈАНА ЃЕОРГИЕВСКА

-- --

Тригодишен спомен

 
на нашата сопруга и мајка
на ден 9.11.2018
ЛИЛЈАНА ЃЕОРГИЕВСКА
 
Остави многу спомени  и и дела за кои должиме неизмерна благодарност и почит
 
Крсте ,Наде ,Јуле
Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top