Тажен помен

128 приложени свеќи

Ленче Митевска-Аврамова

23/3/1950 - 13/3/2018

Поминаа шест месеци, многу тажни и тешки денови. Те чекаме да се појавиш..

Твоите неутешни мајка и сестра.

Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top