Тажен помен

135 приложени свеќи

Ленче Митевска-Аврамова

23/3/1950 - 13/3/2018

Поминаа шест тажни и долги месеци од смртта на нашата сакана сопруга, мајка и баба. Вечно ќе ја паметиме твојата љубов и ќе го негуваме споменот за тебе.

Од сопругот, децата и внуците

Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top