Тажен помен

314 приложени свеќи

Иванчо Вучевски

15/1/1958 - 20/10/2016

Им соопштуваме на сите роднини и пријатели дека на 14 октомври 2017 година ќе се одржи едногодишен помен на нашиот драг, многу сакан и почитуван Иванчо.

Беше прекрасен човек. Твојата голема љубов и грижа за нас, не правеше среќни и горди, што сме твои. Те сакаме многу, секогаш ќе бидеш во нашите мисли.
Ти благодариме на бескрајната љубов и почит кои секогаш ги имаше за нас.
 
Почивај во мир мил наш!
 
Oд сестрите Љубица и Благица со семејствата
Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top