Сеќавање

263 приложени свеќи

Трајан Божиновски БАЈЧО

23/9/1922 - 30/8/1981

Почивај во мир, мој драг татичко!

                                                       Даница

Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top