Сеќавање

362 приложени свеќи

Васил Шишков

1/3/1970 - 21/12/2014

Васил Шишков (30 јануари 1970 - 21 декември 2014)  е познат македонски театарски, филмски и телевизиски aктер. Тој глумеше ролји во серијалот „Македонски народни приказни“, и во филмовите „Џипси меџик“, „Бог да ги убие шпионите“, „Македонија може“ „Бумбари“ и други.

Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top