Жална вест

305 приложени свеќи

Драги Количев

-- --

Ги известуваме сите наши роднини и пријатели дека на 16.12.2016 почина нашиот непрежален Драги Количев од Гевгелија. Погребот ќе се изврши на 18.12.2016 во 14:00 часот.

Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top