Сеќавање

321 приложени свеќи

Ингрид Бергман

29/8/1915 - 29/8/1982

Ингрид Бергман  (29 август 1915 – 29 август 1982) била шведска актерка, трикратна добитничка на наградата „Оскар“ и двократна добитничка на „Еми“. Исто така, таа е добитничка е и на наградата „Тони“. Рангирана е на четвртото место на листата на најголеми актерки во историјата според Американскиот филмски институт.

Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top