Жална вест

326 приложени свеќи

Ема Грозданова - Ворам

15/8/1943 - 13/8/2016

По подолго боледување, на 13.08.2016 г. почина Ема Грозданова - Ворам. Посмртните останки ќе бидат изложени во капела Бутел, во понеделник, на 15.08.2016 г., од 12 до 13 часот. Од семејството: сестрата Билјана, внуките Ема и Сандра и зетот Борис.

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top