Тажен помен

366 приложени свеќи

Борис Вчков

11/5/1941 - 17/4/2016

Четириестдневен помен

Изминаа четириесет тажни денови без нашиот сопруг, татко и дедо Борис Вчков.

Ги покануваме роднините, пријателите, познаниците  утре, 26 мај 2016 година, четврток во 11  часот на гробиштата во Ѓорче Петров во Скопје каде почива нашиот сакан Борис Вчков, да ни се придружите на четириесетдневниот помен.

Семејство Вчкови!

Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top