Сеќавање

393 приложени свеќи

Чарлс Дарвин

12/2/1809 - 19/4/1882

Чарлс Роберт Дарвин (англиски: Charles Robert Darwin) (12 февруари 1809 – 19 април 1882) бил англиски природонаучник кој го сфатил и презентирал несовладливиот доказ дека сите живи видови еволуираат од заеднички предок, преку процесот кој тој го нарекол природна селекција. 

Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top