Сеќавање

Проект Некролог

-- --

Мисија на проектот Некролог е да им овозможи на граѓаните на Република Македонија и на тие што живеат во Дијаспората, најлесно и најбрзо да ја споделат својата тага поради загубата на своите блиски со роднините, пријателите, познаниците или сограѓаните.

Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top