Сеќавање

Стив Ставро

27/9/1926 - 24/4/2006

Стив Ставро (27 септември 1926- 24 април 2006) бил македонско-канадски бизнисмен, роден во селото Габреш во Костурскиот регион во Егејска Македонија. Тој е познат како сопственик на ланец на самопослуги, сопственик на спортски тим и познат филантроп.

Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top