Сеќавање

338 приложени свеќи

Борис Трајковски

25/6/1956 - 26/2/2004

Борис Трајковски (Струмица, Македонија, 25 јуни 1956 - Мостар, Босна и Херцеговина, 26 февруари 2004) бил македонски политичар и втор претседател на Македонија, кога неговиот мандат завршил со трагичната смрт во авионска несреќа.

Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top