Жална вест

504 приложени свеќи

Борис Вчков

11/5/1941 - 17/4/2016

Им соопштуваме на сите роднини и пријатели дека по долго боледување на 17.04.2016 година почина нашиот драг, многу сакан и почитуван сопруг, татко и дедо.
 
Погребот ќе се изврши утре на 18 април 2016 година во 12 часот на гробиштата во Ѓорче Петров, во Скопје, претходно во 11 часот неговите посмртни останки ќе бидат положени во капелата.
 
Беше прекрасен човек. Твојата голема љубов и грижа за нас, не правеше среќни и горди, што сме твои. Те сакаме многу, секогаш ќе бидеш во нашите мисли.
Ти благодариме на бескрајната љубов и почит кои секогаш ги имаше за нас.
 
Почивај во мир мил наш тато и дедо.
Семејство Вчкови!
Оставете порака

Преглед на пораки


  • Ѓорѓи Вчков

    Почивај во мир...

    4/17/2016 10:46:36 PM

  • Mitko Jovanov

    Еднаш ве видов а беше доволно за да ве познавам како добар човек!

    4/17/2016 10:49:11 PM

Приложете свеќа


Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top