Жална вест

Проф. др. Звонимир Вукелиќ

-- --

Им соопштуваме на сите роднини и пријатели дека по кратко боледување на 17.03.2016 година почина нашиот драг, многу сакан и почитуван сопруг, татко и дедо.
Беше прекрасен човек. Твојата голема љубов и грижа за нас, не правеше среќни и горди, што сме твои. Те сакаме многу, секогаш ќе бидеш во нашите мисли.
Почивај во мир, мил мој Звоне и драги наш тата и дедо.
Ти благодариме на бескрајната љубов и почит кои секогаш ги имаше за нас.
Твоите,
Венко, Гордана, Јелена и Ивана Ивановски од Белград

Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top