Познати личности

Динко Вујевиќ

28/4/1973 - 5/3/0206

Глумец од Хрватска кој својата кариера ја градел врз сцената на театарот во последните 20 години но исто така и водител пред малите екрани, како и доктор по хоби. Динко Вујевиќ, долгогодишниот член на студентскиот театар „Иван Горан Ковачиж“. Почина на 43 годишна возраст. Излегол од претставата „Живот“ и ја оставил публиката во болка и најубави спомени од моментите поминати со него.
Оставете порака

Преглед на пораки


  • Нема оставено пораки

Да можете да праќате​ пораки​ ​под Тажната вест/Тажниот помен​ потребно е да сте најавени на веб страната ако немате корисничка сметка тогаш регистрирајте се бесплатно.

Top