Упатство за постапката да пратите на Тажна вест, Тажен помен или Сеќавање е едноставна.

Постапката да пратите тажна вест или тажен помен е едноставна.

Прв чекор; Отварање корисничка сметка


Втор чекор- Активирање на корисничка сметка
Трет чекор-праќање тажна вест, Тажна вест, Тажен помен или Сеќавање
Четврт чекор; Објавување на Тажна вест, Тажен помен или Сеќавање;

Ако имате проблеми со постапката преку веб страната да објавите Тажна вест, Помен или Сеќавање​ тогаш ве молиме да ни испратите текст, фотографија и доказ за починатото лице на следната е-маил; office@nekrolog.info или да ни се јавите на следниот телефон 00 389 76 346 702

<< Назад

Top