Отварање корисничка сметка

Отварање корисничка сметка се врши преку копчето Регистрација на http://nekrolog.info/

Прв чекор;
Внесете информации во делот за Регистрација;

Втор чекор;
Откако успешно ќе се регистрирате ќе добиете линк на вашата електронска адреса за активација на вашата корисничка сметка која сте ја внеле при регистрацијата. Потоа треба да кликнете на линкот кој веќе е пристигнат на вашата електронска адреса и вашата корисничка сметка ќе биде успешно активирана.

Трет чекор;
По активирањето на корисничката сметка можете да се најавите на веб страната преку копчето НАЈАВИ СЕ и да пристапите на вашата корисничка сметка и преку неа можете да ги користите нашите услуги кои ви се на располагање.
Вашето корисничко име и лозинка се заштита на вашиот профил, се единствени и не треба да ги откривате на трети лица.

Лозинката на вашата корисничка сметка може да ја менувате кога ќе посакате, или во случај да ја заборавите, тогаш можете да добиете нова лозинка која системот ќе ви ја генерира.

ВАЖНО;
Ако имате проблеми со постапката преку веб страната да објавите Тажна вест, Помен или Сеќавање тогаш ве молиме да ни испратите текст, фотографија и доказ за починатото лице на следната е-маил; office@nekrolog.info или да ни се јавите на следниот телефон 00 389 76 346 702

Top