Бесплатно објавувње Жална вест, Тажен помен, СеќавањеТагата е дел до животот! За полесно да ја пребродиме, да ја споделиме со роднините, пријателите, познаниците, сограѓаните преку  веб платформата www.nekrolog.info .
Во оваа прилика Ве информираме дека можете да објавувате некролози-Жална вест, Тажен помен, Сеќавање на соодветен начин кој доликува на настанот.
Веб платформата  Некролог е поставен на веб адресата http://nekrolog.info/ каде што можете да се информирате повеќе. Објавувањето Жална вест, Тажен помен, Сеќавање е бесплатно.
 
Постапка за објавување бесплатно некролог;
  • Прв чекор; Потребно е да се регистрирате; http://nekrolog.info/Account/Register
  • Втор чекор; По активирањето на корисничката сметка можете да се најавите на веб страната преку копчето НАЈАВИ СЕ и да пристапите на вашата корисничка сметка и преку неа можете да објавите бесплатно Жална вест, Тажен помен, Сеќавање.
Ако имате проблеми со постапката да објавите некролог ​ тогаш ве молиме да ни испратите текст, фотографија и доказ за починатото лице на следната е-маил; office@nekrolog.info или да ни се јавите на следниот телефон 00 389 76 346 702
 
Проектот Некролог е на компанијата Нет Архитектура, http://netarchitecture.de
Во изработката на проектот Некролог се пременети најновите технологии за пренос на информации согласно важечките законски правила да се објавуваат – Жална вест,  Тажен помен.
Некролог им овозможува на граѓаните на Република Македонија и на тие што живеат во Дијаспората да ја споделат својата тага поради загубата на своите блиски со своите роднини, пријатели, познаници, сограѓани....
                                                                    


Назад

Пребарување

Бесплатно објавувње Жална вест, Тажен помен, СеќавањеПрочитај повеќе

Top