}

Доколку се немате регистрирано, тоа може да го направите на следниот линк

Сер Џорџ Мартин x350

3/1/1926 - 3/8/2016

Динко Вујевиќ

28/4/1973 - 5/3/0206

Реј Томлисон x348

23/4/1941 - 5/3/2016

Мајкл Џексон x366

29/8/1958 - 25/6/2009

Ејми Вајнхаус x400

14/9/1983 - 23/7/2011

Витни Хјустон x339

9/8/1963 - 11/2/2011

Џејмс Дин x330

8/2/1931 - 30/9/1955

Курт Кобејн x318

20/2/1967 - 5/4/1994

Стив Џобс

24/2/1955 - 5/10/2011

Мерлин Монро

1/6/1926 - 5/8/1962

Џими Хендрикс

27/11/1942 - 18/9/1970

Џим Морисон x322

8/12/1943 - 3/7/1971

Top