}

Доколку се немате регистрирано, тоа може да го направите на следниот линк

Алберт Хичкок x261

13/8/1899 - 29/4/1980

Ернест Хемигвеј x290

21/7/1899 - 2/7/1961

Пол Вокер x263

12/9/1973 - 30/11/2013

Амелија Ерхарт x319

24/7/1987 - 2/7/1937

Дијана принцеза од Велс x309

1/7/1961 - 31/8/1997

Борис Трајковски x249

25/6/1956 - 26/2/2004

Драган Николиќ x276

20/8/1943 - 3/11/2016

Сер Џорџ Мартин x276

3/1/1926 - 3/8/2016

Динко Вујевиќ

28/4/1973 - 5/3/0206

Реј Томлисон x271

23/4/1941 - 5/3/2016

Мајкл Џексон x284

29/8/1958 - 25/6/2009

Ејми Вајнхаус x322

14/9/1983 - 23/7/2011

Top