}

Доколку се немате регистрирано, тоа може да го направите на следниот линк

Џон Ленон x294

9/10/1940 - 8/12/1980

Џенис Џоплин x315

19/1/1943 - 4/10/1970

Исадора Данкан

26/5/1877 - 14/9/1927

Робин Вилијамс

21/7/1951 - 11/8/2014

Рајли Б. Кинг x258

16/9/1925 - 14/5/2015

Френк Синатра x267

12/12/1915 - 14/5/1988

Беджих Сметана x259

2/3/1824 - 12/5/1884

Боб Марли x265

6/2/1945 - 11/5/1981

Фридрих Шилер x250

10/11/1759 - 9/5/1805

Пол Гоген x232

7/6/1848 - 9/5/1903

Марлен Дитрих x248

27/12/1901 - 6/5/1992

Алберт Хичкок x255

13/8/1899 - 29/4/1980

Top