}

Доколку се немате регистрирано, тоа може да го направите на следниот линк

Aнтон Чехов x292

29/1/1860 - 15/7/1904

Фрида Кало x273

6/7/1907 - 13/7/1954

Meхмед Меша Селимовиќ x261

26/4/1910 - 11/7/1982

Вилијам Фокнер x292

25/9/1897 - 6/7/1962

Грета Гарбо

18/9/1905 - 15/4/1990

Клара Цеткин x289

5/7/1857 - 20/6/1933

Хорхе Луис Борхес x350

24/8/1899 - 14/6/1986

Чарлс Дикенс x295

7/2/1812 - 9/6/1870

Карл Густав Јунг x286

26/7/1875 - 6/6/1961

Франц Кафка x281

3/7/1883 - 3/6/1924

Хелен Келер x249

27/6/1880 - 1/6/1968

Жан- Пол Сартр

21/6/1905 - 15/4/1980

Top