}

Доколку се немате регистрирано, тоа може да го направите на следниот линк

Стенли Кјубрик x273

26/7/1928 - 7/3/1999

Александар Сергеевич Пушкин x304

6/6/1799 - 10/2/1837

Никола Мартиноски x327

18/8/1903 - 7/2/1973

Дејвид Боуви x272

8/1/1947 - 10/1/2016

Албер Ками x293

7/11/1913 - 4/1/1960

Даме Груев x249

19/1/1871 - 23/12/1905

Васил Шишков x302

1/3/1970 - 21/12/2014

Драги Количев x255

-- --

Игор Исаковски x252

19/9/1970 - 15/12/2014

Фреди Меркјури x286

5/9/1946 - 24/11/1991

Oгист Роден x281

12/11/1814 - 17/11/1917

Георг Вилхелм Фридрих Хегел x269

27/8/1770 - 14/11/1831

Top