}

Доколку се немате регистрирано, тоа може да го направите на следниот линк

Џорџ Гордон Бајрон x345

22/1/1788 - 19/4/1842

Марк Твен x335

30/11/1835 - 21/4/1910

Вилијам Шекспир x368

26/4/1564 - 23/4/1616

Мигел де Сервантес x321

9/10/1547 - 23/4/1616

Иванчо Вучевски x175

15/1/1958 - 20/10/2016

Трајан Божиновски БАЈЧО x125

23/9/1922 - 30/8/1981

Чарлс Буковски x201

16/8/1920 - 9/3/1994

Стенли Кјубрик x184

26/7/1928 - 7/3/1999

Александар Сергеевич Пушкин x206

6/6/1799 - 10/2/1837

Никола Мартиноски x229

18/8/1903 - 7/2/1973

Дејвид Боуви x203

8/1/1947 - 10/1/2016

Албер Ками x218

7/11/1913 - 4/1/1960

Top