}

Доколку се немате регистрирано, тоа може да го направите на следниот линк

Џорџ Гордон Бајрон x368

22/1/1788 - 19/4/1842

Марк Твен x360

30/11/1835 - 21/4/1910

Вилијам Шекспир x402

26/4/1564 - 23/4/1616

Мигел де Сервантес x335

9/10/1547 - 23/4/1616

Иванчо Вучевски x187

15/1/1958 - 20/10/2016

Трајан Божиновски БАЈЧО x140

23/9/1922 - 30/8/1981

Чарлс Буковски x229

16/8/1920 - 9/3/1994

Стенли Кјубрик x202

26/7/1928 - 7/3/1999

Александар Сергеевич Пушкин x230

6/6/1799 - 10/2/1837

Никола Мартиноски x255

18/8/1903 - 7/2/1973

Дејвид Боуви x213

8/1/1947 - 10/1/2016

Албер Ками x228

7/11/1913 - 4/1/1960

Top